preskoči na sadržaj

Osnovna škola August Cesarec Špišić Bukovica

Naj učenici osnovne škole August Cesarec

NAJ UČENICI OŠ AUGUST CESAREC ŠPIŠIĆ BUKOVICA

Školske 1995./96. je prvi puta organiziran  svečanost dodjele nagrada NAJ učenicima osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije. Organizator je bio Županijski ured za prosvjetu Virovitica u suradnji sa svim školama . Od tada se svake godine priređuje završna svečanost pod nazivom ZBOGOM ŠKOLO DO JESENI.

Pred Vama  su svi NAJ učenici naše škole po godinama ( za sada su navedena njihova imena, ali uskoro ćemo se potruditi napisati nešto više o njima, gdje su danas, što su završili, gdje rade i sl. )

 

Školska 1995./96.  -  MONIKA  NIKOLIĆ - sada Antunović

      

Nakon završetka osnovne škole upisala je Gimnaziju Petra Preredovića u Virovitici, opći smijer. 2001. godine upisala je Stručni studij Upravnog prava u Osijeku, diplomirala je 2005. Od 2006. godine je zaposlena na mjestu tajnice u Osnovnoj školi Ilača-Banovci, Ilača u Vukovarsko-srijemskoj županiji. 2012. diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru , smjer „Odnosi s javnošću“. Živi u Osijeku. Udana, majka dviju djevojčica, devetogodišnje Hane i trogodišnje Leone.

Školska 1996./97. – JOSIPA  OSVALDIĆ

Školska 1997./98. – ANTONIA  RATAJEC sada Antonia Kakša

                

Antonia je nakon završetka osnovne škole upisala Gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici, opći smjer. Poslije mature upisuje Pravni fakultet u Osijeku. Spletom okolnosti kao student počela je raditi u DM-u u Osijeku, gdje su joj nakon dvije godine ponudili da preuzmem vođenje poslovnice u Virovitici. Posljednjih pet godina vodi DM poslovnicu u Virovitici gdje i živi sa obitelji. Udala se 2011.godine i trenutno uživa kod kuće u društvu petomjesečnog sina.

Školska 1998./99. – ANITA NOVOSEL sada Anita Novosel Derežić

Anita je nakon osnovne škole završila Gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici, prirodoslovno-matematički smjer. Od 2003. - 2009. godine studirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon stjecanja diplome zaposlila se u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije gdje i sada radi. Udala se 2010. godine i stanuje u Pitomači

Školska 1999./2000. – IVANA NOVOSEL

Školska 2000./01. – JELKA KOVAČEVIĆ sada Jelka Predragović 

           

Jelka je nakon završene osnovne škole upisala Gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici, opći smjer. Od 2005. do 2010. studirala je psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Danas radi kao predškolski psiholog u Dječjem vrtiću Cvrčak Virovitica. Udana je i mama troje djece, dva dječaka i djevojčice.  

Školska 2001./02. – IVANA GRBAVAC

Školska 2002./03. – TEA CABADAJ, sada Tea Cabadaj Cafut

Tea je nakon osnovne škole pohađala i završila Gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici, smjer jezična gimnazija, nakon čega 2007. godine upisuje Pravni fakultet u Osijeku. Tijekom svih pet godina studiranja imala je status iznimno uspješnog studenta za što je bila nagrađivana dekanovom nagradom za izniman uspjeh, a na četvrtoj godini fakulteta dobila je dekanovu nagradu za najboljeg studenta godine. Također je za četvrtu godinu studija dobila i nagradu za najbolje studente Sveučilišta J. J. Strossmayer, Osijek. Pravni fakultet završava 2012. godine i stječe diplomu magna cum laude te zvanje magistra prava, uz brojne preporuke. Tijekom studija sudjelovala je u raznim projektima te također bila član ELSE, odnosno udruge studenata prava. Iste se godine i udala te se odmah po završetku fakulteta i zaposlila kao odvjetnički vježbenik u Zajedničkom odvjetničkom uredu Tihomir Volić i Nataša Ružička u Virovitici. Nadalje, 17. studenoga 2014. godine položila sam pravosudni ispit. Trenutno i dalje radi u imenovanom odvjetničkom uredu, te čeka rujan 2015. godine kada ću imati tri godine radnog staža, koje su joj potrebne da se upišem u imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore te postanem odvjetnica.

Školska 2003./04.- VEDRAN GALINEC

Školska 2004. /05. –  (ove godine zbog podjednako  iznimno  dobrih rezultata obadva učenika su bila NAJ UČENICI)

ZRINKA KOVAČEVIĆ

ROBERT KUPČAK 

 

Robert je nakon završene osnovne škole, osjetivši Božji poziv da postane svećenik, odlučio odazvati se i krenuti u Međubiskupijsko sjemenište u Zagrebu, gdje je istovremeno pohađao i Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti. Maturirao je 2009. godine s izvrsnim uspjehom, te upisao Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu nastavivši formaciju za svećeništvo u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu. U ljetu 2014. godine, uspješno završivši filozofsko-teološki studij, stekao je akademski naziv magistra teologije. U rujnu 2014. u požeškoj katedrali sv. Terezije Avilske po rukama i posvetnoj molitvi požeškog biskupa msgr. Antuna Škvorčevića, zaređen je za đakona Požeške biskupije te trenutno svoju đakonsku službu vrši u Biskupskom ordinarijatu u Požegi pripremajući se za prezbitersko ređenje idućega 27. lipnja 2015., nakon čega će 5. srpnja slaviti Mladu Misu u Župi sv. Petra Apostola u Starom Gracu.

Robertova poruka učenicima naše škole je: „Budite zahvalni Bogu za dane koje provodite u školskim klupama – za mene su to bili najljepši i najbogatiji trenuci moga odrastanja! Dani u kojima sam širio svoje obzore, rastao u spoznanju i milosti, okružen kolegama, a posebno učiteljima koji su me znali usmjeriti, ohrabriti i pripremiti za život! Svima Vama želim blagoslovljene i uspješne školske dane!“

Školska 2005./06. – MATEJA MAREKOVIĆ

Školska 2006./07. – NIKOLINA ŠANDRK

              

Nikolina je nakon osnovne škole August Cesarec, upisala Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici. Uz školovanje bavila se glazbom. Bila je član župnog benda mladih i zbora Katoličke klasične gimnazije. Sudjelovala je na natjecanjima iz matematike, njemačkog jezika te na vjeronaučnoj olimpijadi gdje smo dolazili do uspjeha na državnoj razini. Nakon srednje škole upisala je fakultet Kemijskog inženjerstva i tehnologije. Sada je redovni student 4. godine studija Kemijskog inženjerstva (modul kemijske tehnologije i prozvodi) na već spomenutom fakultetu (odnosno 1.godina diplomskog studija.) Također, član je Povjerenstva za stegovnu odgovornost na fakultetu te članica studentskog zbora fakulteta Kemijskog inženjerstva i tehnologije. Cilj joj je otići raditi svoj diplomski rad u laboratoriju na Universidad Politécnica de Valencia, za što još čeka i nadam se, pozitivnom odgovoru.

Školska 2007./ 08. – IVANA ĐILAS

             

Ivana je nakon završene osnovne škole upisala Strukovnu školu u Virovitici, smjer ekonomist. Tokom srednjoškolskog obrazovanja bila je članica te nakon toga tri godine i urednica lista „Strukovnjak“ te ga je i predstavljala tri godine na LiDraNu. Sudjelovala je i na nekim natjecanjima iz povijesti i knjigovodstva. Proglašena je najboljom učenicom četverogodišnjeg usmjerenja Strukovne škole Virovitica. Nakon srednje škole upisala je Ekonomski fakultet u Zagrebu te je trenutno treća godina preddiplomskog redovnog studija poslovne ekonomije. Nakon četvrte godine planira upisati petu godinu smjer računovodstvo i reviziju. Članica je studentske udruge Hrvatske studentske asocijacije te je dio redakcije studentskog poslovnog lista „Manager“ koji je službeno glasilo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a od ove godine i urednica rubrike Gospodarstvo. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja uvijek je bila uključena u organiziranje raznih projekata, a to je nastavila i nakon upisa na fakultet. Osim studiranja trenutno je zaposlena u tiskari. U slobodno vrijeme bavi se pisanjem novinskih članaka, decoupage tehnikom oslikavanja, čitanjem belestristike, publicistike i stručne literature iz područja ekonomije.

Školska 2008./09. – TAMARA BERKEC 

                

Nakon osnovne škole upisala je Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici, te je trenirala slobodne borbe u Klubu slobodne borbe Nokaut, Virovitica. Nakon uspješno završene srednje škole, upisala je Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, trenutno pohađa 2. godinu.

Školska 2009./10. – ANJA TOMEKOVIĆ

             

Anja je završila gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici, smjer opća i trenutno studira na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, pedagogiju i anglistiku.

Školska 2010./11. – MARIJA POKUPIĆ

               

Marija je nakon osnovne škole, upisala Zdravstveno učilište u Zagrebu, smjer farmaceutski tehničar, te je trenutno 4. razred (maturantica). U Zagrebu se nalazi u učeničkom domu Marije Jambrišak. U slobodno vrijeme bavi se badmintonom i jahanjem (već 10-u godinu). Nakon završetka srednje škole planira ići ili na staž ili na pravni fakultet.

Školska 2011./12. - MARIN  HANIĆ

Školska 2012./13. – ANA CMREČNJAK

Ana je nakon osnovne škole upisala gimnaziju Petra Preradovića, Virovitica, prirodoslovno-matamatički smjer, trenutno pohađa 2. razred te vec 10 godina pohađa dramski studio kazališta Virovitica. Uglavnom je u potpunosti predana glumi ali u slobodno vrijeme i pjeva. Nakon gimnazije planira upisati Akademiju dramske umjetnosti.

Školska 2013./14. – MATEO LEŠ

             

Mateo pohađa Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu, smjer kemijski tehničar, osim toga trenira nogomet za GNK Dimano, Zagreb.


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
e-Dnevnik

Logo škole

                         

Učenička zadruga "Špišići"

Jelovnik

    

Evidencija 2020./2021.
Popis lektira
Suzbijanje zlouporabe droga
Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Priručnik za djecu i mlade

    

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Anketa
Stranicu škole posjećujem kao...

Forum
CMS za škole logo
Osnovna škola August Cesarec Špišić Bukovica / Vladimira Nazora 1, HR-33404 Špišić Bukovica / os-acesarec-spisicbukovica.skole.hr / ured@os-acesarec-spisicbukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju